snabben

Alla inlägg den 31 juli 2011

Av Eline Snabb Sylsjö - 31 juli 2011 20:51

  A Det här är Pinto, Min gamle älskling ! han är C-ponny valack och 30-år gammal men pigg som vilken annan som helst! :-) fick rida han Mycket när jag var lite när jag var och hälsade på ingrid & alla när jag var liten :) Pinto är familjens gamle tävlings ponny som gått fälttävlan hoppning ,och även lite dressyr :-) 

   Toy! Pintos pantions kompis :) Hon är C/D-ponny sto 29 år , en liten bitch väldigt lik maja ;) men hon  var oerhört oupfostrad och elak när jag kom men har blivigt så duktig! ^^ hon har gått hoppning mer vet jag inte trevlig att rida o bara mysa med :)

Och Maja så klart ! :) henne vet ni ju lite om , Sto född:-96 äg,Eline Snabb(jag) ;p haha*  


Lindas:



    It's my Cadillac! 'Caddie'

Lindas egna stora gråe ;) storhäst på 174cm tror jag de va. Hon har haft han sedan års skiftet och de tävlar i hoppnig tillsammans :) en super snäll och gullig häst med mycket bus ;p

   Cozmonaut 3 'Kurt' (vet inte precis hur han stavas)

En häst linda har haft på till ridning kommer från tyskland trevlig och snäll men speciell :) hon har tävlat han i hoppnign och tränat lite fälttävlan på han :) 

   Märta

Lindas & Eriks hund valp en busig liten rackare ;)


Ni ska så mycket uppdatering nu med bilder!! Jag har kokmigt hem till falun nu men utan Maja hon får stanna på bete ett tag till :-)  

så alla filmer och bilder osv kommer nu dag för dag :-))

Av Eline Snabb Sylsjö - 31 juli 2011 10:51

Ja då satt man i bilen Igen på väg till Falun . Men Maja följer inte med hon får stanna på bete där uppe ett tag till:-) hon mår bättre i benet med:) therese har varig här under helgen och vi har haft skit kul! Vi har ridigt o myst på våra gamlingar som ni ska få 1000 bilder på imon!! :D vi har haft det så bra! Igår var jag ute och gick med majsen och Tess fotade lite så myste jag me lill majs en stund.. Kommer bli svårt att va häst lös i en månad ;-/<3 lille Maja Pinto & Toy mina små pollar;( Gud vad jag saknar dom redan :(

Presentation


Tjenare!
Jag heter Eline Men har i alla år kallats för SNABBEN!
Jag har ridigt i hela mitt 14 åriga liv. Jag gillar utmaningar och tvekar aldrig!

Fråga mig

20 besvarade frågor

Omröstning

Vad är snyggaste häst färgen?
 Fux
 Brun
 Vit
 Mörk Brun
 Grå
 Svart
 Skimmel
 Gul
 Skäck

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards